Het bouwpakket...

      Dizzy bouwpakket
 
is uitverkocht,
maar speciale onderdelen
zoals de microcontroller
met software zijn nog
leverbaar.
 
   
Een pakket met alle onderdelen voor Dizzy en zijn eettafel (zie lijst) is te bestellen door het overmaken van E 98,50 op bankrekening 16.13.62.710 van Pitronics, Graaf Florislaan 32 te Vogelenzang, onder vermelding van "Dizzy" en - heel belangrijk - je adres.
Het bedrag is inclusief verzending binnen Nederland. Informatie over verzending naar andere landen is hier te vinden.
In het pakket ontbreken alleen de latten voor een terrarium (de afmetingen liggen immers niet vast) en het stofkapje. De bouwbeschrijving bestaat uit een kopie van Dizzy's webpagina's op diskette.

 

Dizzy motor  

...Of alleen speciale onderdelen?

Wie liever zelf Dizzy's onderdelen bij elkaar zoekt, heeft in elk geval de AT90S2313 met Dizzy's software nodig. Die kan bij Pitronics worden besteld voor €15. Speciale onderdelen zijn verder de motoren, die heel zuinig moeten zijn met stroom en moeten draaien met het juiste toerental. Wat je nodig hebt zijn Mabuchi EG-510ED-9F of vergelijkbare 9V recordermotortjes. Licht het deksel van de behuizing, haal de motor eruit en trek de rpm-stabilisator eraf. Dan heb je een Dizzy-motor. Een set van twee is te bestellen voor €10.
Ook de spoorbreedte, de LDR (€2,50) en de condensator (€1,00) die wordt gebruikt voor het meten van de accuspanning moeten exact op maat zijn. De printplaatjes zou je zelf kunnen maken, maar bestellen is makkelijker: €15. Vraag mij naar de verzendkosten en de prijzen van andere onderdelen.
vorige (onderdelenlijst)
volgende (bouw de robot)